Kalibreer het beeldscherm van de Recept Locatie server

Het touchscreen van de Recept Locatie server kunnen problemen ontstaan, waardoor het touchscreen niet meer goed reageert op aanraking. Een mogelijke oplossing hiervoor is het opnieuw kalibreren van het scherm voor aanraakbewegingen. In dit item worden de stappen voor het kalibreren toegelicht.

Opnieuw kalibreren

Let op! Er zijn een toetsenbord of muis vereist om de onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de toets met het Windows-logo. Als je een muis gebruikt, selecteer je Start
  2. Typ kalibreren in de zoekbalk. Gebruik de pijltoetsen om Het beeldscherm kalibreren voor pen- of aanraakinvoer te markeren en druk op Enter
  3. Druk op de tabtoets totdat de knop Opnieuw instellen is geselecteerd en druk op Enter. (Selecteer Het beeldscherm kalibreren voor pen- of aanraakinvoer als je de muis gebruikt.)
  4. Als de knop Opnieuw instellen niet beschikbaar is (Selecteer Opnieuw instellen als je de muis gebruikt.)
  5. Hierna komt er een scherm op de touchscreen waar in een van de hoeken een plus staat, daar drukt u op in het midden en daarna ook op het midden van de andere plusjes in de hoeken van het scherm.
  6. De kalibratie is voltooid. Je kunt dit testen door het scherm weer in gebruik te nemen en te kijken of hij goed reageert.

Mocht het touchscreen nog steeds niet naar behoren werken, neem contact op met de installatiepartij van de PC voor ondersteuning.

Keywords: Vraag/Probleem - Recept Locatie - Hardware / Technische vragen - Kalibreren - Touchscreen - Instellen - Testen - Herkalibreren - Opnieuw - Kalibratie - Toetsenbord - Muis