Vertraging toepassen bij het verzenden van berichten

In de Recept Locatie afhaalkast is het mogelijk om een (tijdelijke) vertraging toe te passen op het verzenden van berichten. In dit item wordt toelichting gegeven hoe je deze functie kan toepassen.

Vertraging aanpassen in afhaalkast

Voor je het desbetreffende recept scant in de Recept Locatie afhaalkast stel je de (tijdelijke) vertraging in.

  1. Klik op de knop 'Vertraging aanpassen' onder 'Nieuwe invoer'. 
  2. De onderstaande instellingen verschijnen in het scherm. Selecteer de optie voor wanneer er een bericht verstuurd moet worden. Daarnaast kan je ook een vertraging zelf instellen onder 'Aangepast'. Hier kan je de datum en tijd kiezen die gewenst is.
    De vertraging die ingesteld is kun je terugvinden naast de knop ‘Vertraging aanpassen’. Bijvoorbeeld: Berichten morgenmiddag versturen (zie afbeelding hieronder).

Let op! Na het instellen staat deze vertraging vast. Zet hem weer terug op direct als de berichten weer direct verstuurd mogen worden. Stel de vertraging in vóórdat je een recept in scant.

Vertraging aanpassen op de displayscanner

De vertraging kan je ook instellen op de displayscanner. Voor je het desbetreffende recept scant stel je de (tijdelijke) vertraging in

  1. Selecteer het vinkje 'Bericht uitstellen'
  2. Er verschijnt een scroll-down menu. Selecteer de optie voor wanneer er een bericht verstuurd moet worden. Via de displayscanner is het mogelijk om een 'aangepaste' datum en tijd in te stellen, zoals bij de afhaalkast. 
    Let ook bij de displayscanner op dat na het instellen van deze vertraging het vast staat. Zet de instellingen weer terug op 'Direct versturen', wanneer je weer wilt dat er direct een bericht wordt verstuurd. 



Keywords: Uitleg - Recept Locatie - Afhaalkast - Vertraging - Berichten - Verzenden