Vervangen Shuttle PC

Dag, 

Jullie apotheek maakt al jaren gebruik van Recept Locatie. Daar zijn we trots op. Omdat we jullie nog minstens even lang als trouwe partner willen behouden, moeten we er ook voor zorgen dat het systeem soepel blijft draaien. Onze software kan gelukkig meegroeien met de tijd, maar de hardware heeft helaas niet deze eigenschap. 

Begin vorige maand hadden wij jullie gemaild over de Shuttle PC. In de eerste jaren werd Recept Locatie altijd geïnstalleerd op een Shuttle PC en dit is nu een verouderd model, dat niet meer betrouwbaar is. Dit kun je merken doordat de PC langzaam reageert en opstart. Als je nog gebruik maakt van een Recept Locatie Shuttle PC adviseren wij om deze te laten vervangen. Let op! Het vervangen van de Recept Locatie Shuttle PC kan enkel worden uitgevoerd door één van onze gecontracteerde installatiepartijen. Alleen de gecontracteerde installatiepartijen zijn bevoegd en hebben de kennis voor de Recept Locatie installaties.

Door het vervangen voorkom je dat de PC onverwachts crasht en functies in Recept Locatie optimaal blijven werken. We hebben bij verschillende apotheken gezien dat een verouderde computer helaas roet in het eten gooit, maar dat het vervangen ervan alle problemen oplost. Helaas is een computer tegenwoordig gemiddeld na ongeveer 4 á 5 jaar verouderd. Zie hieronder een foto van een Shuttle PC.

Afbeelding met tekst, beeldscherm, elektronica, overdektAutomatisch gegenereerde beschrijving

Mocht je interesse hebben in het vervangen van jullie Shuttle PC, neem dan voor meer informatie over de kosten en service contact op met één van onze gecontracteerde installatiepartijen:

  • Westers Automatisering & Consultancy 
     T: 035 8700100
  • Brocacef Supplies & Services
     T: 030 6862260

Let op: Als je de Shuttle al hebt vervangen is deze e-mail niet van toepassing. Voor het vervangen van de Shuttle brengen zowel de gekozen gecontracteerde installatiepartij als Apotheek Partners kosten in rekening.