Een recept blijft staan in de Nazendingmodule

Als een geneesmiddel dat in bestelling stond (zowel X als Y) binnen is gekomen en hiermee het recept compleet is, moet dit altijd in de afhaalkast worden geplaatst. Met deze handeling geef je in Recept Locatie aan dat het recept gereed is. 

Afhaalkast

Een recept dat afgehaald wordt in de apotheek kan, zodra het compleet is, direct geplaatst worden in de afhaalkast. Door het recept hier te plaatsen wordt het verwijderd uit de Nazendingmodule. 

Kluis

Maak je gebruik van een kluis? Dan is het handig om daar een 00-sticker op te plakken. Zo meld je het recept eerst gereed, voordat je het plaatst in de kluis. 

Plaats je een recept rechtstreeks vanuit de Nazendingmodule in de kluis? Dan wordt alleen het middel dat in de Nazendingmodule als gereed is gemeld gemarkeerd als opgehaald in Recept Locatie. De rest blijft in de Nazendingmodule staan. 

Bezorging

Plaats je een recept rechtstreeks vanuit de Nazendingmodule in de Bezorgmodule? Dan wordt alleen het middel dat in de Nazendingmodule als gereed is gemeld gemarkeerd als Bezorgd in Recept Locatie. De rest blijft in de Nazendingmodule staan.