Hoe print je de afhaalkast? (Video)

Op de Recept Locatie server is het mogelijk om een uitdraai te maken van de afhaalkast. Deze kan je gebruiken op het moment van een internetstoring of bijvoorbeeld tijdens de migratie van de database naar de cloud. In dit artikel staan de stappen beschreven voor het opslaan en printen van de lijst. 

In de voortgangsbalk van onderstaande video zijn hoofdstukken opgenomen, zodat je heel gemakkelijk per onderdeel door de video kunt navigeren. Ook kun je in de YouTube-speler rechts onderin drukken op 'CC' voor ondertiteling. 


  1. Ga naar de Afhaalkast en klik op Lijst printen 
  2. Kies voor Microsoft Print to PDF om het bestand op te slaan op je computer (vanuit hier zou je het digitaal kunnen inzien of via de mail kunnen versturen) Of selecteer hier de printer waarop je lijst wil printen. 
  3. Kies voor afdrukstand: Liggend
  4. Kies voor: Afdrukken
  5. Als je een printer hebt geselecteerd wordt hier nu de lijst op afgedrukt. Heb je gekozen voor Print to PDF kan je kiezen voor een locatie op de pc om het bestand op te slaan. Ons advies is om dit op het bureaublad te doen zodat je het document snel terug kan vinden