Pharmaself24/Pharmabox24

De reden dat wij de koppeling hebben ontwikkeld met de Pharmaself24/Pharmabox24 is om het logistieke proces aan een te schakelen. Door het gebruik van de koppeling heb je altijd inzichtelijk dat een pakketje in de Pharmaself24/Pharmabox24 ligt, wat de afhaalcode voor de klant is en kan je klanten informeren over de Pharmaself24/Pharmabox24 middels Recept Locatie.

Koppeling activeren 

Op het moment dat je hebt aangegeven gebruik te willen maken van de koppeling nemen wij contact op met Phamazelf24 of Pharmabox24. Het duurt ongeveer een week voordat alle gegevens tussen Apotheek Partners en Pharmaself24/Pharmabox24 zijn uitgewisseld en geactiveerd. Je krijgt een melding als dit gedaan is!

Bij gebruik van de koppeling tussen Recept Locatie en de Pharmaself is er de optie om te kiezen of de berichtgeving, zowel per sms als e-mail, via Recept Locatie moeten lopen of via de Pharmaself. Als er gekozen wordt om de berichtgeving via Recept Locatie te laten gaan wordt het doorgegeven aan Pharmaself24 om de berichtgeving aan hun kant uit te zetten voor zowel sms als e-mail. 

Het activeren de koppeling bestaat uit de volgende stappen:

  1. De apotheek moet de aanvraag zelf doen via de website van Pharmaself24/Pharmabox24
  2. De apotheek moet aan Apotheek Partners doorgeven gebruik te willen maken van de koppeling en of de berichtgeving van de kluis via Recept Locatie moeten lopen of via de Pharmaself24/Pharmabox24.
  3. Apotheek Partners neemt contact op met Pharmaself24/Pharmabox24 voor de benodigde gegevens en activeert de koppeling op de afgesproken datum en informeert de apotheek dat dit is gedaan
  4. Als je er voor kiest om de berichtgeving via Recept Locatie te laten verlopen, moet er een bericht aangemaakt worden voor de Pharmaself24/Pharmabox24 in de instellingen van Recept Locatie. Het bericht wordt bij de activatie automatisch aangemaakt. Deze kan je mogelijk nog naar eigen wens aanvullen.

Interesse

Heb je interesse in een koppeling tussen Recept Locatie en Pharmazelf24 of Pharmabox, laat het ons weten via info@apotheekpartners.nl of stuur ons een WhatsApp-berichtje via 06 58 93 62 39.

Keywords: Uitleg - Recept Locatie - Koppelingen - Kluis - Pharmaself24 - Berichten