Koeriermodule

Steeds meer apotheken maken gebruik van (fiets)koeriers. Daarom hebben we de Koeriermodule ontwikkelt. Hierdoor werkt de apotheek efficiĆ«nter, wordt de kans op fouten gereduceerd en wordt de patiĆ«nt beter en sneller geholpen. 

Hoe werkt de Koeriermodule?

Met deze module kunnen pakketjes voor de fietskoerier worden aangemeld in Recept Locatie. De fietskoerier ziet in hun eigen software precies welke pakketjes er klaarstaan en haalt deze op in de apotheek. Vervolgens kan de fietskoerier de pakketjes gaan bezorgen. In de eigen software geeft de fietskoerier aan wat er precies is gedaan met de pakketjes (onderweg, bezorgd, bij de buren, brievenbus en/of weer terug geleverd aan de apotheek). Deze informatie is terug te vinden in het overzicht in Recept Locatie.

Met welke fietskoerier hebben wij een koppeling?

De fietskoeriers die werken met de software van Veloyd kunnen gekoppeld worden aan de Koeriermodule. Dus vraag gerust bij jouw fietskoerier na of zij ook werken met Veloyd.

Verder hebben wij ook een koppeling met Farmakoerier.

Wil je gebruik maken van de Koeriermodule?

Heb je interesse in de Koeriermodule, neem contact op met jouw fietskoerier. Zij zullen de koppelgegevens naar ons versturen. Van ons ontvang je een offerte. Zodra de offerte is ondertekent activeren wij de Koeriermodule.

Als de fietskoerier gebruik maakt van verzendlabels moet er een printer worden aangesloten. Voor meer informatie hierover neem contact op met jouw fietskoerier.