07-2023 | Release notes juli 2023 (tweede van de maand)

Samenvatting

Het is zomer, maar wij zitten niet stil! In deze mail lees je alle informatie over de nieuwe release van Recept Locatie van vanavond 31 juli, met de belangrijke ontwikkeling: we hebben de 'Bericht gepland' bug opgelost. Hieronder vertellen we graag meer.

Bug opgelost: 'Bericht gepland'

Sinds enige tijd blijven bepaalde recepten in de afhaalkast 'hangen' op de status 'Bericht gepland', zonder dat het volledige proces voor deze recepten wordt voltooid. Hierdoor worden de patiënten niet geïnformeerd.

Goed nieuws! We hebben deze bug nu gerepareerd en vanaf morgen zullen alle berichten weer normaal worden verstuurd. We hebben deze oplossing al succesvol getest bij de Beta-groep, waardoor het probleem nu is verholpen!

Stabiliteit sms-gateway verhoogd

Aan het begin van deze maand ondervonden we een korte storing in de sms-gateway. Om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst te allen tijde wordt voorkomen, zijn we onmiddellijk aan de slag gegaan met het verbeteren van de stabiliteit. Hierdoor kunnen we nu een up-time van 99,99% garanderen.

Sneak preview naar de volgende grote release

Deze zomer staat er weer iets groots te gebeuren, want we gaan aan de slag met de nieuwe software voor onze displayscanner. Met deze ontwikkeling kun je een aanzienlijke verbetering in de prestaties van de scanner verwachten, evenals de toevoeging van nieuwe functionaliteiten die jouw werk naar een hoger niveau zal tillen. Zie hieronder een sneak preview van de nieuwe functionaliteit 'Meenemen voor bezorging'! We kijken vol enthousiasme uit naar de volgende release!

Tot dan en Happy Tracking!