05-2024 | Release Notes Mei 2024

Samenvatting

In deze release notes lees je over de nieuwste ontwikkelingen en verbeteringen binnen Recept Locatie. We hebben hard gewerkt aan het implementeren van handige functies en het oplossen van bekende problemen om de gebruikerservaring te verbeteren en de efficiëntie te verhogen. Ontdek wat er nieuw is en hoe deze updates jouw werk in de apotheek nog soepeler kunnen maken.

Ontwikkelingen

Bezorgdatum flexibel aanpassen in sorteerfunctie van Mijn Webscanner

Met de toevoeging van een handige kalenderoptie en een vinkje in de sorteerfunctie van Mijn Webscanner, kun je nu pakketjes direct sorteren voor een andere datum dan vandaag. Hierdoor is geen aparte aanmelding meer nodig! Dit bespaart tijd en maakt het proces efficiënter. Ook kun je hiermee eerdere aanmelddata overschrijven.

Direct e-mailen naar afdeling bij bezorging op locatie

Je kunt nu eenvoudig automatisch een e-mail sturen naar de juiste afdeling van een instelling wanneer een sorteerbak wordt bezorgd op de locatie. Dit zorgt voor betere communicatie en stroomlijnt het bezorgproces. Klik hier voor de video over hoe je dit configureert (bij 3:20 minuut).

Automatisch doorsturen van te betalen bedrag naar RoboWall

Het te betalen bedrag wordt nu automatisch doorgestuurd naar RoboWall, waardoor handmatig toevoegen niet meer nodig is. Dit bespaart tijd en vermindert fouten. Bovendien kan het te betalen bedrag alvast worden meegedeeld aan de patiënt in het bericht. Let op: een betaalmodule (pinapparaat) in RoboWall is vereist voor gebruik.


CGM

CGM Track & Trace

De pop-up, server en Mijn Webscanner hebben een visuele make-over gekregen in de stijl van CGM. Koppeling CGM Track & Trace met CGM.

Koppeling met Digitaal Recept

Dit houdt in dat wanneer een pakketje wordt afgemeld vanuit Digitaal Recept, deze ook wordt afgemeld in Recept Locatie en andersom.


Bugs

Filteren op route weer mogelijk

Het filteren op route werkte niet voor routes die waren gekoppeld aan een sorteerlocatie. Dit werkt nu wel weer.

Automatische aanpassing bezorgdatum bij recepten met verleden aanmelddatum

Bij het sorteren van een recept met een aanmelddatum in het verleden, wordt de bezorgdatum nu automatisch aangepast naar 'vandaag'. Zo blijft het pakketje altijd zichtbaar in de bezorg-app, waardoor de bezorger nooit meer hoeft te zoeken.

Verminderd aantal automatische herstarts van Recept Locatie

Recept Locatie herstart nu nog maar twee keer per week automatisch, op dinsdag en vrijdag. Dit voorkomt onbedoelde of mislukte herstarts in het weekend, wat vooral belangrijk is voor apotheken met een kluis. 

Zoekfunctionaliteit in geavanceerd op Cloud hersteld

Het zoeken in geavanceerde opties op de Cloud werkt weer zoals het hoort.