02-2024 | Release Notes Februari 2024

Samenvatting

In deze release notes lees je alles over meerdere RoboWall-kluizen tegelijkertijd gebruiken, ontwikkelingen voor de koeriersdiensten, de Farmasort-koppeling die weer naar behoren werkt en verbeterde performance.

Performance

Een aantal apotheken had last van performance-problemen. Deze zijn verholpen. Mocht jouw apotheek hier nog wel last van hebben, meld dit dan bij ons.

RoboWall

Vanaf nu kun je vanuit een apotheek meerdere Robowall-kluizen vanuit Recept Locatie aansturen. In de berichtgeving van Recept Locatie kun je aangeven in welke kluis het pakketje voor de patiënt ligt. Bijvoorbeeld Mr. Spencer 1 en Mr. Spencer 2.

FarmaKoerier

Vanaf nu kun je de aanmelddatum voor Farmakoerier default aanzetten op de voorkeursdatum ‘vandaag’ of ‘morgen’. Op deze manier kun je het in één keer juist invullen en hoef je het niet meer aan te passen voor je begint met scannen. Daarnaast kun je vanaf nu direct een bezorgetiket printen voor Farmakoerier, in plaats van eerst een printer kiezen.


Als direct printen niet meteen werkt, dan ontbreekt hiervoor een configuratie voor de printer. Volg in dit geval onderstaande instructie:

  • Adobe Reader installeren, deze standaard instellen voor PDF files (rechtsklik op een willekeurig pdf-document. Kies voor 'openen met andere app' en vervolgens 'altijd gebruiken' aanvinken. Kies nu voor 'Adobe Reader'.
  • Daarna dien je de juiste printer in te stellen als standaard voor jouw computer.

Farmasort

In de koppeling met Farmasort zaten een aantal bugs, deze zijn opgelost. Dit betekent dat de bijpakkers weer goed op het etiket vermeld worden en ook de bezorgopmerking werkt weer naar behoren.

Happy tracking!