Wat is Mijn Webscanner? (Video)

In de voortgangsbalk van onderstaande video zijn hoofdstukken opgenomen, zodat je heel gemakkelijk per onderdeel door de video kunt navigeren. Ook kun je in de YouTube-speler rechts onderin drukken op 'CC' voor ondertiteling.

Introductie

Mijn Webscanner is de naam van de software die we hebben ontwikkeld voor de mobiele webscanners en kun je zien als een verlengstuk van Recept Locatie voor de Afhaalkast, Nazendingmodule en Bezorgmodule. Hierdoor kun je alle dagelijkse handelingen supersnel en superflexibel uitvoeren, zoals bijvoorbeeld recepten inscannen, sorteren, aanmelden voor bezorging en verwijderen. Zelfs de bezorgers kunnen via Mijn Webscanner pakketjes meenemen voor bezorging. Het biedt dus veel voordelen voor jouw apotheek! In deze video geef ik je uitleg en tips zodat je Mijn Webscanner optimaal kunt gaan gebruiken. Ik ga eerst een account aanmaken voor Mijn Webscanner en vervolgens neem ik je mee in de 3 functies: de Afhaalkast, Sorteren en Bezorgen.

Account aanmaken

Bij de start van Recept Locatie ontvang je een uitnodiging, op een door jou doorgegeven e-mailadres, om een account aan te maken voor Mijn Webscanner. Klik op de link in deze mail om een wachtwoord aan te maken. Zorg ervoor dat je een sterk, niet persoonlijk en werkbaar wachtwoord creëert. Onder het veld geven wij de wachtwoordsterkte aan met de kleuren rood, oranje en groen. Ik adviseer om altijd een wachtwoord aan te maken met de groene kleur! Klik vervolgens op ‘Account activeren’ en er verschijnt een nieuwe pagina waarop staat bevestigd dat het account succesvol geactiveerd is. Je ziet de knop ‘Doorgaan’, maar hier hoef je niet op de klikken je kunt de pagina afsluiten.

Inloggen en startscherm

Na het aanmaken van een account en wachtwoord kun je inloggen op Mijn Webscanner. 

Je ziet nu het startscherm. Onder het logo zie dat je bent ingelogd met jouw apotheek en rechts daarvan kun je met het pijltje weer uitloggen. Daaronder zie je de drie functionaliteiten die je kunt gebruiken op Mijn Webscanner, namelijk: de Afhaalkast, waarmee je recepten inscant en verwijdert. Het sorteren van pakketjes zodat je snel en eenvoudig pakketjes voor verschillende bezorgdagen op de juiste sorteerlocatie kunt sorteren. Hierdoor kun je altijd in de pop-up zien waar het pakketje zich bevindt . Ook kun je de sorteerlocatie voorzien van een postcodebewaking waardoor je de pakketjes nooit per ongeluk op de verkeerde sorteerlocatie scant. Ben je hierin geïnteresseerd en wil je zeker weten of dit bijdraagt aan jouw bezorgprocessen? Neem dan contact op met jouw Relatiemanager. En de derde functionaliteit is Bezorgen waarmee je pakketjes aanmeldt en meeneemt voor bezorging.