Kijksluiter

We hebben de koppeling met KIJKsluiter ontwikkeld om de patiënt direct de juiste informatie te sturen en daardoor in de apotheek tijd te besparen. Als de KIJKsluiter koppeling geactiveerd is, kun je direct de juiste KIJKsluiter meesturen vanuit de pop-up in Recept Locatie, bij het afleveren van het pakketje!

Voorbereiding

Op het moment dat je hebt aangegeven te willen starten met de koppeling tussen Recept Locatie en Kijksluiter, gaat Apotheek Partners de gehele voorbereiding op zich nemen. Het duurt ongeveer een week voordat alle gegevens tussen Apotheek Partners en Stichting Kijksluiter zijn uitgewisseld en geactiveerd. Je krijgt een melding als dit gedaan is!

Testen
Apotheek Partners heeft alles voor jullie klaargezet. Je kan beginnen! We gaan nu testen of de koppeling met Kijksluiter daadwerkelijk werkt. Je kan nu een testrecept aanschrijven, deze scannen in de afhaalkast (zo kun je ook checken of de juiste mail/SMS verstuurd wordt) en dit recept kan je vervolgens oproepen. Hou er wel rekening mee dat het een recept is met een geneesmiddel die een kijksluiter video heeft! 

Patiënten
Om een medicijn specifieke link te kunnen ontvangen is het belangrijk dat de patiënt de Kijksluiter app download op de telefoon. Voor het activeren van de app moeten nog een aantal gegevens ingevuld worden bijvoorbeeld de naam van de apotheek. Deze gegevens moeten allemaal juist ingevuld worden. Wanneer de app is geactiveerd dan ontvangt de klant een pushbericht en kan hij op deze manier de medicijn specifieke link openen. Wanneer de app niet is gedownload of niet op de juiste manier ingevuld dan ontvangt de klant een mail met een algemene link.

Kijksluiter versturen

Kijksluiter kan je bij het afleveren van een recept mee sturen. In de onderstaande stappen staat beschreven hoe je deze meestuurt.

  1.  Je roept een recept of patiënt op in de Recept Locatie pop-up


image

2. Je kiest voor "Zoek Kijksluiter video's" indien er een kijksluiter bericht gestuurd moet worden.

3. Recept Locatie zoekt voor elke regel in het recept een video, en laat de gevonden opties zien aan de assistent, die deze vervolgens kan kiezen.

image

4. Assistent kiest de video's, en klikt op Recept Opgehaald

image

5. Na invoeren van medewerkerscode bevestigd de assistent het versturen van de Kijksluiter uitnodiging.


Keywords: Vraag/Probleem - Recept Locatie - Koppelingen - Kijksluiter - Kijk - Video - Link - Versturen - Eerste uitgifte - Vervolg uitgifte