Evalue8

Op het moment dat je hebt aangegeven te willen starten met de koppeling tussen Recept Locatie en Evalue8, neem zelf contact op met Evalue8 voor een offerte voor het activeren van de koppeling. Het duurt ongeveer een week of 2 voordat alle gegevens tussen Apotheek Partners en Evalue8 zijn uitgewisseld en geactiveerd. Je krijgt een melding als dit gedaan is!

De uitvoering

Tijd om aan de slag te gaan. We beginnen met de voorbereiding! Doorloop onderstaande stappen:

  • Je hebt aan Apotheek Partners laten weten dat je de koppeling wilt hebben tussen Recept Locatie en Evalue8. Apotheek Partners heeft alles voor jullie klaargezet.

  • Wil je gebruik maken van de snelbalie-functie? Geef het door aan onze Servicedesk. En geef aan voor welke afhaalkast locaties er een snelbaliecode-bericht verstuurd moet worden. Dan stellen wij dit voor je in. De snelbaliecode wordt verstuurd per SMS of e-mail door Recept Locatie. Dit kan je ook zelf instellen. Klik hier voor de instructies.

  • De klant kan zich nu bij de Evalue8-zuil aanmelden met de snelbaliecode. In de apotheek, op het baliescherm, kan de assistente zien wie zich heeft aangemeld en waar zijn pakketje zich in de apotheek bevindt. Je kan dus het pakketje vast pakken en deze direct afleveren.

  • Apotheek Partners kan instellen dat na oproep van de snelbalie patiënt het vak in de Afhaalkast automatisch wordt vrijgemaakt. Als je hier gebruik van wilt maken, laat het onze Servicedesk weten.

Wat zie je en wat gebeurt er?

Op het moment dat iemand op de aanmeldzuil zich aanmeld met de code komt er in het programma waarin je mensen oproept in een geel vlak een getal te staan. 

Op het moment dat je daarop drukt komt het nummer op de Evalue8 en opent automatisch de Recept Locatie pop-up (in een groot beeldvullend scherm). Je kan dan op opgehaald drukken net zoals anders in CGM/Pharmacom en het venster sluit.


Keywords: Uitleg - Reept Locatie - Koppelingen - Evalue8 - Evalue 8 - Mosavizion - CGM - Pharmacom