Servilocker (Servisoft)

Om het logistieke proces aan een te schakelen hebben wij een koppeling met Servilocker ontwikkeld. Door het gebruik van de koppeling heb je altijd inzichtelijk dat een pakketje in de Servilocker ligt, wat de afhaalcode voor de klant is en kan je klanten informeren over de Servilocker middels Recept Locatie. In dit item vind je extra informatie over de koppeling tussen Recept Locatie en Servilocker.

Servilocker koppeling

Met de Servilocker koppeling is het inzichtelijk of een pakketje in de Servilocker ligt, welke ophaalcode de klant heeft ontvangen en wanneer het pakketje is opgehaald uit de Servilocker. De berichtgeving voor de Servilocker kan verstuurd worden vanuit Recept Locatie. Daarnaast is het ook mogelijk om te splitsen tussen de Recept Locatie afhaalkast en Servilocker. Dit is handig voor deelleveringen.

Servisoft splitsmodule

Op het moment dat je gebruik maakt van de combinatie Recept Locatie en de Servilocker, blijf je het Servisoft-platform gebruiken. Om pakketjes in de Servilocker te scannen, blijf je gebruik maken van de scanners van Servisoft. Ook voor het splitsen van pakketjes in de Servilocker blijf je gebruik maken van de splitsmodule van Servisoft. De splitsmodule kun je als volgt activeren:

  1. Druk in Servisoft rechtsboven in beeld op het werkplek icoon
  2. Wijzig de tabel met het potlood icoon (alleen zichtbaar wanneer ingelogd)
  3. Zorg er voor dat de Track&Trace werkplekpositie staat ingevuld en dat er een labelprinter is geselecteerd
  4. Sla de wijzigingen op

Mocht het uitvoeren van de bovenstaande niet lukken, neem hiervoor contact op met Servilocker.

Nu verschijnt er via "Scannen" een knop "Recept Splitsen". Hier kun je het originele receptbarcode scannen, vervolgens krijg je een bevestiging en wordt er een etiket afgedrukt welke op het tweede pakket geplakt kan worden. Indien er geen printers geselecteerd kunnen worden dan dient Servilocker deze nog voor je te installeren, zij ontvangen dan graag Printernaam + Printermerk/type + IP-adres van de printer.

Interesse

Heb je interesse in de Servilocker koppeling laat het ons weten via info@apotheekpartners.nl of stuur ons een berichtje via WhatsApp via 06 58 93 62 39. Wij nemen met Servilocker contact op om de koppeling te realiseren. Het activeren van de koppeling duurt ongeveer een week. Je krijgt als de koppeling is geactiveerd.


Keywords: Recept Locatie - Uitleg - Koppeling - Servilocker - Locker - Kluis - Autopharma