Qmanager

Op het moment dat je hebt aangegeven te willen starten met de koppeling tussen Recept Locatie, neem zelf contact op met Comsysco voor een offerte voor het activeren van de koppeling. Het duurt ongeveer een week of 2 voordat alle gegevens tussen Apotheek Partners en Comsysco zijn uitgewisseld en geactiveerd. Je krijgt een melding als dit gedaan is!

De uitvoering

Tijd om aan de slag te gaan. We beginnen met de uitvoering! Doorloop onderstaande stappen:

  • Comsysco neemt contact op om een afspraak in te plannen om langs te komen in de apotheek. Zij moeten op locatie iets aanpassen aan de zuil. Zodra dit is gedaan kan er gebruik worden gemaakt van de koppeling. 

  • Wil je gebruik maken van de snelbaliefunctie? Geef dit bij Comsysco aan. Recept Locatie maakt snelbaliecodes aan, mits je dit aan hebt staan in je berichtenteksten. Voor het instellen van de snelbalie berichtgeving klik hier. De snelbaliecode wordt verstuurd per SMS of e-mail door Recept Locatie.

  • Apotheek Partners kan instellen dat na oproep van de snelbalie patiënt het vak in de Afhaalkast automatisch wordt vrijgemaakt. Laat het onze Servicedesk weten.

  • De klant kan zich nu bij de Qmanager-zuil aanmelden met de ophaalcode. In de apotheek, op het baliescherm, kan de assistente zien wie zich heeft aangemeld en waar zijn pakketje zich in de apotheek bevindt. Je kan dus het pakketje vast pakken en deze direct afleveren.

 

Keywords: Uitleg - Reept Locatie - Koppelingen - Qmanager - Q manager - Comsysco